O nas

Podjetje FULLHAUZ SLOVENIJA je ustanovljeno leta 2017 v Mariboru v sklopu mednarodne skupine FULLHAUZ, katera je ustanovljena leta 2008. Skupina FULLHAUZ je ena od večjih proizvajalcev stavbnega pohištva v Evropi. Skupina ima predstavništva v Španiji, Italiji, Hrvaški, Portugalski in Severni Makedoniji. Naši izdelki so prisotni v vseh evropskih državah, prav tako tudi v Afriki, Aziji, Avstraliji in v ZDA.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je ponujati kakovost in da je vse kar delamo in izdelujemo prilagojeno željam naših kupcev. S tem ustvarjamo visoko kakovostne izdelke, kateri so popolnoma prilagojeni osebnih željam in potrebam naših kupcev. Naša proizvodnja je popolnoma avtomatizirana z vrhunsko CNC tehnologijo. Vse možnosti in prednosti katere nam omogoča tehnologija ni možno uporabljat in izkoristit brez kakovostnih in sposobnih zaposlenih. Vsi naši zaposleni so profesionalni in odgovorni, rešujejo vse zadane naloge, prilagojeni so za reševanje vseh težav in so pripravljeni na vse nove izzive in pripravljeni na učenje novitet, ter to znanje prenašat na sodelavce in svoje stranke.

ZAKAJ IZBRATI PRAV NAS ?

➢ Strokovno in odgovorno vam svetujemo in z vami najdemo najboljšo rešitev za vaše novo stavbno pohištvo.

➢ V našem razstavnem salonu vam ponujamo kakovosten pregled naših izdelkov in vam omogočamo ogled končnih izdelkov v našem skladišču

➢ Naša ponudba vsebuje vse potrebne lastnosti izdelkov za kakovostno vgradnjo in uporabo.

➢ Ponujamo izvedbo na ključ ne glede na količino.

➢ Ponujamo dostavo z dogovorjenim terminom dostave.

➢ Naše montažne ekipe opravljajo svoje delo strokovno, kakovostno in čisto.

➢ Oblikovanje, inovacije in izdelava novih izdelkov z ustrezno tehnologijo zavzema visoko mesto v naši viziji za bodočnost.

➢ Že več let profesionalno in z odgovornostjo skrbimo za zadovoljstvo z našimi izdelki.